Achtertuin in juni

Het is alweer eind juni en ik wil je nog een impressie van de achtertuin laten zien. Het staat er allemaal fris en fruitig bij, de krentenboom heeft veel besjes waar de eksters, merels en houtduiven van smullen. Campanula, Zeeuws knoopje en de vaste geraniums bloeien. Volgende maand zullen de Phloxen, Veronica en Asters meer kleur aan de tuin geven.  De familie Pimpelmees heeft zeker vier jongen grootgebracht en het is wel erg leuk dat ze regelmatig komen foerageren in de tuin.

 

8 Comments

  1. Groen is zoooo fijn…. Wat grappig dat het bij jou weer in een andere volgorde bloeit dan bij mij! Leuk dat je zoveel vogeltjes hebt. Helaas had ik dit jaar geen nestjes, en ook ruit m’n kersenboompje, dus geen kersjes…

  2. Fijne collage van je tuin Willie.
    Ook onze tuin doet het ook prima, vermoedelijk door het vele regenwater…. Fijn is het dan als er ook nog veel vogeltjes in je tuin zijn. Genieten hoor.
    Groet, Geert

  3. Dat ziet er helemaal niet verkeerd uit, Willie, dat lijkt me een tuin waar ik me ook wel in thuis zou voelen.
    Veel tuinen maken volgens mij, dankzij de lang relatief lage temperaturen en de vele regen, een topjaar door. Ons tuintje is in ieder geval ook erg mooi dit jaar, vinden we.

Comments are closed.