Eekhoorn

Tweede Kerstdag zijn we naar Enschede gereden om daar gezellig bij te praten en een wandeling te maken. De volgende morgen ging dochter weer naar haar huis en zoon met zijn vrouw naar Bremen. Dus konden manlief en ik een paar dagen in hun huis blijven. We hebben heerlijk gewandeld en ik heb af en toe een filmpje op Netflix gekeken. Mijn camera had ik natuurlijk bij me, maar veel gefotografeerd heb ik niet. Totdat ik het eekhoorntje in de tuin zag bij het voederhuisje. Daar moest ik wel een foto van maken, het is zo’n gaaf gezicht dat mooie beestje met zijn pluimstaart.

eekhoorn

Met groot gemak opent hij/zij de deksel en hupsakee…weer een pinda. Van dat openen heb ik geen foto, de eekhoorn was me te snel af!

eekhoorn

Dat wordt snel verorberd.

eekhoorn

Mmm…nu al op?

eekhoorn

Volgende maar weer.

Vanmorgen heb ik nog een filmpje van de eekhoorn met mijn telefoon gemaakt, maar dat ziet er niet zo geweldig uit. Ik zal er nog eens naar kijken en dan beslissen of ik het laat zien.

7 Comments

 1. hoi Willie
  ik vind eekhoorntjes zo ontzettend leuk , echt super dat je die gewoon vanuit het huis van je dochter kon fotograferen, je zal ze maar in je tuin hebben….dan was ik niet zo veel op pad als nu denk ik….
  ik wens je voor 2018 een mooi en gezond jaar toe met leuke fotomomenten.
  groetjes Ghita

 2. Prachtige foto’s van de eekhoorn Willie.
  ook bedankt voor je berichtje van medeleven. Ik kom je ook een heel fijn uiteinde wensen en een goed begin van het nieuwe jaar 2018.

  Groet, Helma

Comments are closed.