Een allegaartje.

Ik heb de laatste tijd niet veel gelegenheid gehad om te fotograferen. De badkamer werd opgeknapt, hier en daar gewit en geschilderd enz. En nu zit ik in de huiskamer achter de computer omdat er boven even geen ruimte  is. Fijn als alles weer gewoon is, maar het moet eerst ergeren wil het beteren 🙂 zeggen we dan.
Gisteren en vandaag heb ik in de achtertuin wat foto’s gemaakt van het “gewone” spul en tijdens een rondje fietsen kwam ik nog een Blauwe Reiger tegen.

pimpelmees

De Pimpelmees in een pastelkleurige omgeving op een tak van de krentenboom.

Vink

Vink ook in de krentenboom maar met heel andere lichtomstandigheden, achtergrond is de haagbeuk.

Ringmus

Deze foto heb ik vanuit het slaapkamerraam genomen de camera naar beneden gericht. Het groen is van een Varen en zo krijg je weer een heel andere foto qua licht. Een beetje donker maar dat vind ik ook wel weer wat hebben. Ik kan de foto oplichten maar dan wordt de sfeer heel anders.

Blauwe reiger

De Blauwe Reiger waande zich onbespied, ik hield me schuil achter een aanhangwagen. Ze vliegen meestal zo snel weg als je stopt met de fiets en nu kon ik op mijn gemak een foto maken.

5 Comments

  1. Je zegt nu wel: “het gewone spul”, maar het blijven toch hele mooie vogeltjes zowel de vink, pimpelmees en mus. Ik ben altijd weer blij als ik ze in mijn eigen tuin weer in vele aantallen mag bewonderen en af en toe te fotograferen.
    Mooie serie Wil, mooie afsluiter ook.

Comments are closed.