Lupine

Voor een groep Lupine’s langs het fietspad stap ik wel even af. De foto’s zijn genomen met de 300mm lens, verder heb ik er weinig aan toe te voegen 🙂

Lupine

 

Lupine

 

Lupine

 

Lupine

 

Lupine

 

7 Comments

  1. Ik hou ongelooflijk veel van deze bloemen. Dat herinnert mij aan mijn jeugdjaren. Wij woonden bij de spoorwegen en de wisselsporen die lagen op één meter van onze afsluiting. Na enkele jaren werden die weggedaan en kwam er een stuk braakliggende strook tussen onze tuin en de spoorweg. Een stuk van twee meter breed en 50 m lang. We mochten daar bloemen op zaaien van de spoorweg. Dus mijn ouders hebben elk jaar volgezaaid met lupines. Alle kleuren en dan maar de bijtjes zoemen. Je bezorgt mij een fantastische herinnering!

  2. Hallo Jetske, wat heerlijk om daar te kijken en genieten. Ben je nog de grauwe klauwier tegengekomen daar in de buurt? Vorig jaar vond ik dat geweldig, misschien gaat het volgend jaar lukken.Mooi weekend!

    Willie
  3. Je hebt helemaal gelijk, een dergelijke serie hoeft geen krans in de vorm van woorden.
    Een prachtige zachte serie.

    P.s….type ik hier op mijn laptop buiten op de camping. Ik ben net terug van een fietstochtje in Dwingelderveld. Om 6 uur was ik in de kijkhut bij de Davindsplassen. Wat genieten.

Comments are closed.