Pimpelmees getekend door Veroniq

Veroniq ( klik op Veroniq) heeft onderstaande foto van een pimpelmees in pastel nagetekend. Zij heeft dit al eerder gedaan met een vos, ook nog op mijn site te zien. Ik vind het echt knap zoals ze dat doet, zou zelf die gave willen hebben. Soms probeer ik wel wat te tekenen maar om het resultaat moet ikzelf heel hard lachen :-).

pimpelmees foto

 

De foto heb ik tien jaar geleden genomen en je ziet het was vriezend weer, hopelijk krijgen we een mooie echte winter!

8 Comments

 1. Dankjewel voor de vermelding Willie! Fijn om te merken dat er meegenoten wordt…
  En ik ben zo blij dat mensen zoals jij zulke mooie foto’s maken, uit mijn hoofd lukt het me echt niet!

 2. Goh, wat gaaf Willie. Heel toevallig kreeg ik onlangs een mailtje met een soortgelijk verzoek.
  Overigens wel van een andere kunstenaar, maar erg leuk om je foto als tekening of schilderij terug te zien.
  Groet, Geert

 3. Dat is weer een knap staaltje tekenkunst van Veroniq.
  Bij het bekijken van het uiteindelijk resultaat herinnerde ik me dat ik in mijn tienerjaren nog eens een tekenwedstrijd gewonnen met een vergelijkbaar tafereeltje. Die kunst ben ik in het alledaagse jachtige leven daarna helaas verleerd.

Comments are closed.