Torenvalk ( Falco tinnunculus )

Vorige week, nadat ik klaar was met mijn vrijwilligerswerk, ben ik nog even de duinen ingelopen. Gewoon even een rondje van een paar kilometer om wat frisse lucht op te snuiven. De camera in de rugtas want je weet maar nooit wat een mens tegenkomt. Ik kwam dus een torenvalk tegen, biddend in de lucht, heel snel de camera gepakt en ik had het geluk een paar leuke foto’s te kunnen maken.

Geconcentreerde blik naar beneden.

 

torenvalk

En zakken maar… De lucht is wat saai, je kunt niet alles hebben 🙂

7 Comments

 1. Mooi om te zien, goed gelukt!
  Hij heeft vast gezien dat je de camera in je rugzak had… gauw poseren! 🙂
  Altijd fijn als je ‘m niet voor niks meeneemt. Hoewel ik soms denk dat ik op een andere manier op m’n omgeving let als ik een cameraatje bij me heb…

 2. Hallo Willie,
  de lucht mag dan een tikkie saai zijn, maar het model maakt alles goed! Het blijven prachtige vogels om te fotograferen en natuurlijk helemaal op deze manier. 👍
  Groeten uit Stieltjeskanaal,
  Geert

Comments are closed.