Vijver hut Vledder

Bij de vogelhut in Vledder is ook een vijver aangelegd waar de vogels kunnen badderen en drinken. Vorige week zondag was het erg regenachtig en leken de vogels er niet zo’n behoefte aan te hebben. Maar een paar keer kwam er toch wel een vogel drinken en één keer ging een Vink badderen.

De vijver eindigt plotseling, het water staat in een bak die je bij kunt vullen zodat je de rand niet ziet. Bij deze foto valt het onnatuurlijke wel mee, maar je zult bij de volgende foto’s zien dat het toch wel een beetje vreemd is.

Hier wordt het al wat duidelijker maar zijn de overgangskleuren wel zacht en fijn.

Een Merelman.op de rand.

En een Koolmees die kiekeboe speelt, wat moet ik daar nu van denken? Ik heb er maar een grapje van gemaakt…

7 Comments

  1. Mooie serie Wil. Vooral de vink met het staartje omhoog en de weerspiegeling is toch wel erg geslaagd….dit maakt het toch wel af. Zo te zien had je hier iets meer licht want de scherpte is prima. Ook de merel staat er goed op maar het ziet er idd wat onnatuurlijk uit. Groet Marcel.

  2. Dan klik je op ‘Reactie plaatsen’ …, en dan kijk je nog eens naar je tekst en je kijkt nog eens naar die foto’s. En dan weet je ineens wat er niet klopt, want dat was wel het gevoel dat overheerst … Het zijn inderdaad geen drie maar vier foto’s. Maar ze waren wel alle vier de moeite van het bekijken waard. 😉

  3. Het zijn alle drie mooie foto’s, maar de eerste geeft voor mij wel de meest natuurlijke indruk.
    De laatste foto is wel grappig, je zou bijna denken dat het water daar wegvloeit als bij een waterval. Maar het koolmeesje houdt de kop mooi boven water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *