Vink in een sneeuwbui.

Ik wil je graag wijzen op de pagina Project Vos. Veroniq gebruikt een foto van mijn hand, een Vos om na te tekenen. Ze stuurt een foto als ze weer wat gevorderd is met haar tekening. Echt zo gaaf om te zien, als je zin en tijd hebt…gewoon kijken!

 

Toen ik vrijdag hoorde dat het de volgende dag zou gaan sneeuwen, werd ik helemaal blij. Ik zag een pak sneeuw voor me met allemaal enthousiaste mensen daarin lopend. En natuurlijk vogels op besneeuwde takken waarvan ik dan mooie foto’s zou maken. Zaterdagmiddag tegen drieën begon het licht te sneeuwen en ik installeerde me  bij de achterdeur van de garage.  Camera op statief, dikke jas aan en muts op, plaid over mijn knieën, kom maar op vogeltjes… Nou, de sneeuw stelde niet veel voor, het krioelde niet van de vogels, maar soms heb je er maar één nodig die fijn poseert.

Vink

Toen ik deze foto maakte, wist ik het “dit is hem!”

10 Comments

 1. Dit is echt een supermooie foto en de vink denkt vast: En.. sta ik er goed op of vraagt met zijn lieve oogjes of dat je soms ook wormpjes heeft. Je zal wel denken… hé een nieuwe bezoeker op mijn website en dan heb je gelijk want ik zag je naam staan bij een volger van mij en dacht ik ga eens even buurten. En je hebt dan ook een prachtige website. Mijn complimenten voor de mooie fotografie wat ik al veel heb bekeken.

 2. Wat een mooie foto, mevrouw zat ook precies op het juiste takje. Ze kijkt niet blij dus de sneeuw was voor haar geen pretje. Ik had er ook meer van verwacht. We hebben nog een aantal weken een kans, dus ik blijf hopen op een mooi wit pak.
  groetjes Ghita

 3. Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat. 😀
  Een vinkje die je aankijkt, in een mooi decor van gekrulde takjes met als topper de vallende sneeuwvlokken.
  Helemaal mee eens. Dat is em.

 4. Die vink lijkt te kijken alsof hij het allemaal maar niks vindt. Je hebt hem echt heel mooi weten te pakken tussen die fijne vlokjes.

  Maar de tekening van het vosje wordt ook prachtig. Alleen die oogjes al op de laatste tekening. Heel mooi om die serie zo te volgen. Sinds ik mijn tekening heb gekregen, heb ik nog veel meer bewondering voor de tekenkunst.

Comments are closed.